Allmänna Villkor

ALLMÄNT

 1. Xtreme Genetics Gym Apparel följer lagar och föreskrifter för distanshandel.
 2. Skall du handla på https://xgapparel.com så måste Du vara minst 18 år fyllda. Vi accepterar inte kreditköp till personer under 18 år. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall neka eller ändra beställningar om det angetts felaktig information etc.
 3. Vi reserverar oss för eventuella bild/skrivfel på vår hemsida, till exempel fel i prissättning, produktbeskrivningar, prisjusteringar och felsaldon. Vi har därmed rätt att korrigera och ändra denna information när som helst. Om du beställt en produkt med felaktigt pris så kommer vi att kontakta dig och invänta godkännande av det nya priset innan din beställning packas och skickas. Alla bilder på hemsidan skall ses som illustrationer och dessa kan inte avspegla plaggets exakta utseeende.
 4. Domänen https://xgapparel.com samt allt innehåll på hemsidan ägs av Xtreme Genetics Gym Apparel och JHV Health & Fitness.

BESTÄLLNING

 1. För att genomföra ett köp måste Du acceptera våra villkor. När du gjort detta förbinder du dig till att följa dessa och godkänner därmed att Du tagit del av informationen som står. Du som kund ansvarar för att alla uppgifter är ifyllda korrekt.
 2. Får någon obehörig tillgång till ditt konto skall du kontakta oss omgående så att vi kan spärra kontot eller generera ett nytt lösenord till ditt konto.

KUNDUPPGIFTER

 1. Vi rekommenderar dig att skapa ett användarkonto på vår hemsida när du handlar hos oss. Efter att du registrerat dig kan du gå till “Mitt Konto” och ange din Faktureringsadress samt Leveransadress.

NYHETSBREV

 1. Om du genomför ett köp på https://xgapparel.com så skriver du automatiskt upp dig på vår lista för nyhetsbrev. Du kan självklart avsluta din prenumeration genom att besöka Denna länken, eller genom att klicka på “Unsubscribe” i nyhetsbrevet och följa instruktionerna.

ÅNGERRÄTT

 1. Vid köp av varor på nätet gäller alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan/ordern.
 2. Om du vill ångra/returnera din order eller en produkt, innan ångerfristen löpt ut skall du skicka ett mail till oss innehållande Order Nr, Namn, samt om du vill returnera eller byta din produkt/order.
 3. Vid retur av din order/produkt så står Du som kund för returfrakten och är ansvarig för produkten/produkternas skick efter det att du mottagit varan samt under returfrakten. Det du vill returnera/byta skall skickas inom 14 dagar från det datum som du kontaktat oss. Returer måste innehålla följesedel.
 4. När du ångrat ditt köp så betalar vi tillbaka det belopp som Du betalat för din vara/order, inklusive fraktkostnader. Vid retur på del av order så återbetalas inte fraktkostnaden. Det belopp som skall återbetalas har Vi rätt att dra av den summa som motsvarar varans värdeminskning kontra ursprungsvärdet, om sådan värdeminskning beror på att kunden hanterat produkten i större utsträckning än nödvändigt.
 5. Återbetalning sker oftast in 1-3 dagar från det att vi mottagit Din retur. Beloppet återbetalas till det kort/konto som köpet genomfördes med och tar normalt 1-4 bankdagar.

AVVIKANDE LEVERANSTIDER

 1. Vid förhandsbokning är den angivna leveranstiden endast en riktlinje. Vi kan inte garantera att varorna kommer exakt samma datum som vi angivit.
 2. Vid tillfällen kan leveranser och ordrar skickas först efter 48 timmar.

 

Övriga Villkor

Betalningsvillkor

BETALNINGSALTERNATIV

Alla försök till bedrägeri polisanmäls! När du handlar hos oss kan du känna dig trygg då vi inte sparar några känsliga uppgifter på vår hemsida. Betalningsalternativen vi använder oss av är säkra och krypterade.

 1. Betalning med Klarna Checkout: Betala enkelt och snabbt med Klarna Checkout! Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ. Så som Faktura, Kreditkort, Banköverföring samt Delbetalning. Dina uppgifter behandlas direkt av Klarna och ingen känslig information sparas hos oss. För att läsa mer om Klarna Checkout kan du klicka här.
 2. All betalningsinfo hanteras av Klarna. Vi sparar ingen känslig information om dig eller ditt betalsätt.
Leveransvillkor

FRAKT & LEVERANS

 1. Varor som finns i lager skickas normalt inom 1-2 dagar från det att ordern ankommit till oss.
 2. För leverans använder vi oss av Postnord och kan därför inte garantera en specifik leveranstid. Generellt sett tar detta 1-3 dagar från det att paketet har lämnats in till Postnord av oss.
 3. Skall paketet lösas ut hos ombud så måste detta göras inom tidsramen som står på ombudets AVI/Meddelande. Avisering av paket fås antingen via SMS, Mail eller Post. Om detta inte görs och paketet går i retur till oss så har Vi rätt att debitera Dig en avgift på 300:- för nedlagd tid för arbete och fraktavgifter. Observera att outlösta paket inte faller inom ramen för ångerrätt eller fria returer.

Orderbekräftelse

 1. När vi tagit emot din beställning så får du ett mail med din orderbekräftelse och information gällande din beställning. Kontrollera alltid din orderbekräftelse så att den stämmer överens med det du köpt. Är det något som inte stämmer så får du gärna kontakta oss på vår mail: Info@xgapparel.com, eller använda dig av formuläret som du hittar Här. Skriv ditt ordernummer som ämne i mailet.
Retur & Byte

RETUR & BYTE

När du handlar hos oss så gäller alltid distansavtalslagen vilket ger dig 14 dagars ångerrätt från det att Du eller Ditt ombud tagit emot ordern/produkten. Läs mer under våra Allmäna Villkor.

För att göra en retur eller ett byte så kan du använda dig av formuläret som du hittar Här inom 14 dagar från det att du tagit emot ordern/produkten.

 1. När du returnerar din vara skall du bifoga faktura/följesedel. Det är du som kund som ansvarar för produktens skick och att varan inte skadas under transporten till oss. Förpacka därför varan väl.
 2. Produkten skall returneras i sin originalförpackning och vara i säljbart skick när den anländer till oss. Det skall tillexempel inte skickas tillbaka ett plagg som är vrängt, inte ligger i sin ursprungspåse, eller liknande. Görs inte detta så kommer vi att debitera dig en avgift på 100 kr i ompackningsavgift.
 3. Är plagget trasigt när det anländer till oss och vi inte blivit informerade om detta när Du kontaktade oss angående din retur så har vi rätt att neka återbetalningen. Kan du däremot påvisa att skadan ej uppkom under ditt ansvar så återbetalar vi självklart som vanligt.
 4. Du ansvarar också för att paketet skickas med spårbar frakt till oss då vi inte tar något ansvar om paketet inte skulle komma fram. Det är återigen du som ansvarar för transporten tillbaka till oss.
 5. Återbetalning av din order sker till samma konto/kort som användes vid betalning. Detta tar vanligtvis 1-4 bankdagar från det att vi godkänt återbetalningen.